Laat me je eerst uitleggen hoeveel een SEO-wedstrijd werkelijk is. Een SEO-wedstrijd is een wedstrijd waarbij iedere webmaster een website of pagina kan bouwen over het speciale zoekwoord. Er mogen geen resultaten verschijnen in de gerichte zoekmachine voor dat trefwoord of die sleutelzin. De meeste wedstrijden bevatten dus niet zoveel bestaande woorden of hebben zowel de naam van de sponsor in de sleutelzin. Zoals de SEO-strijd van pvmultimedia. Waar je op nummer 1 in Google moet staan ​​voor de keyphrase pvmultimedia seo-wedstrijd. En als u de nummer één inch bent geworden, kan Google of een andere zoekmachine op die plek blijven totdat de wedstrijd niet meer naar u de belangrijkste marketing heeft verzonden. Normaal duizenden dollars.

Maar ‘magie’ is eigenlijk het verkeerde woord, omdat het suggereert dat warm weer gewoon een kwestie is van iets hier aanraken, nog een klein dingetje daar en plotseling beginnen de dingen te functioneren. Niets is minder waar, elke top SEO-onlineschrijver zal een individu zijn. Het proces omvat in feite vaak heel hard werken.

Tijd is echter geld. Iedereen localseoagency.nl die betrokken is bij SEO- of SEO-training zal u ervan overtuigen dat de moeite die u moet doen om uw vermeldingen bij te houden belangrijk is. Dus als ik enkele maanden later het alarmerende telefoontje krijg dat we nu op pagina twee staan, leg ik aan Dr. Bob uit dat bepaalde klanten aannemen, maar ik kan hem doorverwijzen naar een paar ervaren SEO’s of, zoals ik eerder heb voorgesteld, hij kan iemand van zijn kantoor voor een SEO-trainingsworkshop in Toronto.

Resultaten zijn uiterst belangrijk. Een hoge ranking voor zinsneden waar niemand naar zoekt, betekent weinig, en mag niet worden gebruikt als graadmeter voor iemands eigenschappen. Zorg ervoor dat ze een persoon kunnen vinden met trefwoorden die uw bedrijf verbeteren, evenals een eenvoudig actieplan.

Op dit punt is er meestal een echte high waarbij je je spelers ontmoet om te proberen erachter te komen wat er aan de hand is. Tijdens de bijeenkomst wordt er een kleinigheidje genoemd waardoor de SEO-professional ineenkrimpt. Het lekkernij is onvermijdelijk dat het interne bedrijfsleven meer kennis krijgt over waarom prospects iemands bedrijf kopen.

Zoals hierboven vermeld, nemen zoekmachines zoals bing al gebruikersfeedback (links + ankertekst) op in hun algoritmen. Wanneer mensen linken naar de berichten van andere bloggers op social bookmarking-sites en deze taggen, en het taggen vollediger is ingebouwd in de huidige versie van de zoekfunctie, zullen rankings aanzienlijk veranderen in aanbevelingen.

Zoals u zult kunnen zien, is de informatie eenvoudig en geeft u eerder een algemeen idee van wat u wel of niet moet doen dan dat u stap voor stap wordt uitgelegd “Hoe-klim-naar-de-top-van-zoekmachines” “. Alle locaties zijn uniek en er bestaat geen universeel plan. Maar uw geduld, aandacht, bereidheid om te leren en te proberen zullen uiteindelijk opleveren en uw site succes opleveren.